Running wishlist

Hi! Those who follow me on Instagram probably know that I go jogging at least couple of times a week. Today I was checking out one of my fav online store for sports clothing and accessories – sportsdirect.com and so here is my little running wishlist. I actually really do not need more running or fitness clothes at the moment, but still I´ll probably have enough of them 😀

Hei! Need kes jälgivad minu Instagrami teavad, et ma käin jooksmas vähemalt paar korda nädalas. Täna vaatasin huvi pärast ringi jälle ühes oma lemmik spordiriiete e-poes – sportsdirect.com´s ning siin siis minu väike soovidenimekiri. Kas mul neid asju tegelikult niiväga vaja on? Tõenäoliselt mitte, ent samas ei ole mul vist kunagi piisavalt jooksuriideid ja muid asju 😀

my running wish list

1 – LINK/ 2 – LINK/ 3 – LINK/ 4 – LINK/ 5 – LINK

No Responses

Leave a Reply

304 Shares
Tweet252
Share43
+17
Pin1
Stumble1