ESPA Toksiinidest vabastav rituaal

ESPA toksiinidest vabastav rituaalHei!
Mõned nädalad tagasi kirjutasin teile oma mõnusast lühipuhkusest Vihula Mõisas, kus mainisin ka, et lisaks niisama puhkamisele oli mul seal võimalus ühel 2 tunnisel SPA hooldusel käia. Tegu oli ESPA toksiinidest vabastava hooldusega, mis koosneb kehamähisest ja massaažist ning mis peaks kiirendama toksiinide vabanemist kehast ja parandama vereringet. 
Hi! This post will be in Estonian only about ESPA Detox Ritual I had at Vihula manor.
 This treatment is a combination of a body wrap and massage and it is specifically designed to help speed up the elimination of toxins from the body and improve circulation. 
ESPA toksiinidest vabastav rituaal toimub hubases sumeda valgustusega ruumis, kus mängib rahustav muusika. Hoolduse alguses tutvustas teenindaja mulle lähemalt tooteid, mida ta hoolduse käigus kasutab: hari keha kuivharjamiseks, spetsiaalne savi peanahamassaaži jaoks ja vetikamass kehamähise tarvis. Samuti sain nuusutada kahte õli ning seda, mis mulle rohkem meeldis kasutati siis hoolduse käigus. 
 
Hoolduse esimene samm oli keha kuivharjamine hästi kõva harjaga eemaldamaks surnud naharakud, et ülejäänud hoolduses kasutatavad tooted saaksid oma mõju avaldada.. Kui mulle seda harja enne hooldust näidati, siis ma ei olnud väga kindel, et ma ikka selle kuivharjamise välja suudan kannatada (õnneks lohutati, et on võimalik ka teist harja kasutada kui asi väga hull on). Minu suureks üllatuseks, aga oli kuivharjamine selle sama “jubeda” naturaalse kaktusest tehtud harjaga täitsa mõnus. Edasi järgnes vetikamähis ning peanaha massaaž. Peanaha massaaži jaoks kasutati roosat spetsiaalset savi. Kuna mul on blondid juuksed, siis oli mul tegelikult natuke hirm, et äkki pärast on juuksed roosad vms ning pean kohe pead tormama pesema. Õnneks aga juuksed roosaks ei muutunud 😀 ning samuti ei näinud nad väga hullud välja (loe: sain pärast hooldust kohe õhtusöögile minna). Pärast mähist oli vaja käia sooja duši all ning nahk puhtaks pesta ning edasi järgnes mõnus massaaž. 
Kogu hooldus kestis 2 tundi, kuid kuna see oli lihtsalt nii mõnus ja lõõgastav siis tegelikult tundus see aeg tunduvalt lühem. Pärast hooldust tundsin ma ennast ÜLIHÄSTI. Hooldusesse läksin ma kohutava peavaluga, mis oli mind piinanud eelmisest õhtust saadik ning millele isegi valuvaigisti polnud mõjunud ning hoolduselt lahkusin ma ilma peavaluta 😀 ja kuidagi eriti kerge ja  hea oli olla. Minu nahk oli hoolduse järgselt hästi pehme ja sile ning see pehmus kestis peaaegu nädala. Kui tavaliselt kipub mul külmemal ajal nahk kuivaks minema ning pean seda enamvähem igapäevaselt kreemitama, siis tänu sellele hooldusele polnud mul seda muret, nagu ma juba mainisin, enam-vähem nädal aega 🙂
Kokkuvõttes jäin selle hooldusega väga väga rahule ning kui satute kunagi Vihula Mõisasse, siis kindlasti soovitan ka mõnda ESPA hooldust proovida 🙂 

Leave a Reply

11 Shares
Stumble1
+11
Tweet8
Share1
Pin
Share